CARNESTOLTES - RUETA 2018

drac carnestoltesBenvolgudes famílies,

Sabem que estau immersos en plenes dates nadalenques, però vos demanam que ens doneu un moment per informar-vos sobre el proper Carnestoltes que l'any que ve se celebra molt abans del que és habitual (Rueta 8/2/18 i Rua 10/2/18).

La disfressa de l’any passat va aconseguir reunir a moltes famílies de Ponent i fer una bona festa, per això enguany hem volgut fer una passa més i participar tant a la RUETA com a la RUA, ja que trobam que tota la il•lusió que hi ha darrere la disfressa, l’hem de poder gaudir els dos dies.

De què ens disfressam?

Hem donat moltes voltes a la disfressa i, després de pensar-ho molt, volem transformar els nostres petits en DRACS. A més a més, hem volgut ser una mica més creatius incorporant la possibilitat de posar llums LED (del mateix color del drac que hageu triat) i així ser els més brillants en la propera RUETA i RUA.

Puc veure la disfressa abans?

Sí! Enguany hem fet una mostra de la disfressa perquè pugueu veure els materials que utilitzarem i el resultat final. Aquesta mostra estarà exposada al hall, junt amb una mostra de les teles perquè pugueu triar el color del vostre drac. Els colors disponibles són: BLAU – VERD – VERMELL – TARONJA - ROSA

Com puc comanar el material?

L’AMIPA gestionarà tota la comanda de teles dia 23 de desembre per assegurar que rebem tot el material a principis de gener, que és quan es repartiran a les famílies. També serà quan es farà el taller per donar-vos les indicacions de la disfressa.

Des de l’AMIPA hem cercat la manera de poder gestionar la comanda de llargues tires de llums LED (com la que està a la mostra), sol•licitant-les a proveïdors asiàtics, però finalment no ha estat possible. Vos oferim 3 possibilitats:

  1. Que ens comaneu 2 tires de llums LED de 1,6m junt amb les teles. S’haurà d’omplir la taula d’aquesta circular.
  2. Que cada família compri els seus llums LED.
  3. No dur llums. Si alguna família no vol dur llums, no és cap problema.

En qualsevol cas, si dueu llums LED han de ser del mateix color que el color del drac triat i en lloc de cable, han de dur un filferro molt prim (vegeu la mostra al hall).

Com sé quina talla comanar?

ADULT – Hi ha una sola talla estàndard. Tots anirem vestits de negre.
NINS – Hem fet dues talles pels nins. Per saber quina talla heu de comanar, heu de mesurar els braços dels vostres fills. Estirant els braços en creu, mesuram de punta a punta dels dits.
Si aquesta mesura és superior a 120 cm, heu de comanar NIN L (GRAN)
Si aquesta mesura és inferior a 120 cm, heu de comanar NIN S (PETIT)

Quan em puc apuntar i comanar la disfressa?

Les dates per inscriure’s a Carnaval Ponent i comanar el material són: 18, 19, 20, 21, 22 de desembre de 8 a 9,30 i de 15,30 a 17,30. No se podran comanar disfresses més enllà de dia 22 de desembre perquè es farà una comanda grossa de totes les teles. Si per gener alguna família es vol disfressar ja no serà possible comanar les teles a través de l’AMIPA, ho haurà de fer directament comprant ells mateixos les teles. L’AMIPA facilitarà les mides exactes i el tipus de tela que s’ha de comprar.

Pot anar el meu fill disfressat tot sol?

NO, tots els nins han d’anar acompanyats d’un adult responsable.

Si tenc un bebè i vull dur cotxet, com el puc disfressar?

Tenim solució! Els cotxets seran ous de drac. Consultau-ho directament amb l’AMIPA a través del seu correu Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o facebook.

doc simbolo formato de archivo 318 45834

 Atentament, l'AMIPA del CEIP PONENT

PER MÉS INFO VISITAU EL NOSTRE FACEBOOK   facebook 150x150

Accés