Subvencions per a Llibres de Text i material - Ajuntament d'Inca

Benvolguts/des:
Us informam que al BOIB núm. 114 , de dissabte dia 16 de setembre de2017, s'ha fet pública la Convocatòria corresponent a les Subvencions per a llibres de text i material substitutori del curs 2017/18, aprovada per l'Ajuntament d'Inca. Us adjuntam el document del BOIB. Aquesta informació es pot consultar  al web municipal (tràmits/subvencions o àrees/educació).

Amb l'ànim d'apropar la convocatòria a les famílies que hi puguin estar interessades us detallam els trets bàsics que la defineixen:
- La Convocatòria preveu una renda familiar màxima de l'any anterior a la sol·licitud: 2016 (d'acord al salari mínim interprofessional del mateix any,) proporcional als membres de la unitat familiar, aquesta renda familiar màxima determinarà les famílies que podran ser admeses a tràmit i les que quedaran excloses, (vegeu apartat 10 de les bases: criteris objectius d'atorgament de la subvenció i quantia)
- La convocatòria d'adreça a famílies residents a Inca (mínim un any d'empadronament anterior a la data de la sol·licitud) amb infants escolaritzats a centres educatius del municipi al llarg del període obligatori (Primària i ESO).
- Les famílies han d'haver presentat factura oficial en el moment de la sol·licitud.

Per tal de fer més operatiu el procés de presentació de sol·licituds i atesa la gran demanada que el curs passat va despertar la convocatòria s'ha organitzat un sistema d'informació i cita prèvia per a que ajudi a disminuir els temps d'espera per a les famílies, per altra banda el procés s'ha simplificat i els sol·licitants presenten tota la documentació en una sola fase.

El termini per a presentar les sol·licituds comença dia 18 de setembre i finalitzarà el divendres dia 6 d'octubre de 2017, les persones interessades es poden adreçar al Claustre de Sant Domingo d'Inca de dilluns a divendres de 8,30 a 14,30 h.

BOIB núm. 114 , de dissabte dia 16 de setembre de2017

Altres articles

Horaris Generals   ACTIVITITAS LECTIVES De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 Els nins/es d'infantil surten 10... Read more
Biblioteca La Biblioteca escolar afavoreix l'estudi, la investigació, el descubriment, l'autoformació i l'habit a la lectura Read more
Projectes del Centre Projecte centre en pràctiques UIB Formam part dels centres col·laboradors amb l’UIB pels alumnes de... Read more